سبد خرید

گلیسیرین

گلیسیرین

گلیسیرین

نام ماده :گلیسیرین
نام شیمیایی: C3H5(OH)3
شکل ظاهری: مایع شفاف
گرید:بهداشتی
نوع بسته بندی:بشکه 250 کیلوگرمی
کشور تولید کننده:مالزی و اندونزی
حداقل مقدارسفارش:1 بشکه
برای اطلاع از قیمت تماس حاصل فرمائید

گلیسیرین مایعی شفاف و بی بو است که دارای مزه ای شیرین و نقطه جوش بالا می باشد.این ماده حلال بسیار خوبی می باشد و بسیاری از مواد شیمیایی در آن حتی راحت تر از آب و الکل حل می شوند.گلیسیرین جاذب رطوبت بسیار خوبی است.

از گلیسیرین در صابون‌سازی، برای تولید صابونهای شفاف و در صنایع بهداشتی و آرایشی استفاده می‌شود.از دیگر کاربردهای آن استفاده در لوسیون ها و کرم های صورت می باشد،چون این ماده به خوبی رطوبت پوست را حفظ می کند. شکل خالص گلیسیرین را در داروسازی استفاده می‌کنند. اشکال دارویی آن  به صورت شیاف ضد یبوست به‌عنوان ملین ‌هیپراسموتیک و نرم‌کننده استفاده می‌شوند. این ماده عمدتاً در پیشگیری از آلرژی، شربت‌های سرما خوردگی اکسپکتورانت و به عنوان عامل نگهدارنده قرص در صنعت دارو استفاده می‌شود.
موردی یافت نشد.

امتیاز را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 400
نظر خود را وارد کنید