سبد خرید

لورامید

لورامید

لورامید

نام کالا:لورامید
نام شیمیایی: کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید
نام های مترادف: Cocamide DEA، cocamide diethanolamine
شکل ظاهری: مایع ویسکوز زرد رنگ
گرید:%100 نارگیل
نوع بسته بندی:بشکه 200 کیلوگرم
برای اطلاع از قیمت تماس حاصل فرمائید
لورآمید که نام دیگر آن کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید است مایعی ویسکوز زردرنگ است که در گروه مواد فعال سطحی غیر یونی قرار دارد. به این معنی که بخش آبگریز این ماده در pH رایج فرآورده های آرایشی و بهداشتی، فاقد بار الکتریکی است. کوکونات فتی اسید دی اتانول‌ آمید، از آمیداسیون روغن نارگیل با دی اتانول‌ آمید در حضور کاتالیزور متوکسی سدیم بدست می‌آید.این ماده جزء سورفکتانت‌های غیریونی می باشد که با نام کوکامید دی‌ اتانول ‌آمین نیز به فروش می‌رسد.روش تولید آن ترکیب روغن کوکونات با دی اتانول آمین در حضور کاتالیزور می باشد. این ماده دارای خواصی از جمله: کف کنندگی، نرم کنندگی، مرطوب کنندگی  است و چون با سورفکتانت های مختلفی سازگاری داشته در فرمولاسیون محصولات آرایشی و بهداشتی از آن بهره می گیرند.
موردی یافت نشد.

امتیاز را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 400
نظر خود را وارد کنید